ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΡΡΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Λεωνίδας Κορρές είναι Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ τάξης και Φορολογικός Σύμβουλος, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε θέματα Φ.Π.Α. και Διεθνούς Φορολογίας. Είναι πιστοποιημένος από το Chartered Institute of Taxation (CIOT) του Ηνωμένου Βασιλείου στο Φ.Π.Α. και στη Διεθνή και Ευρωπαϊκή Φορολογία στα πλαίσια του διπλώματος ADIT (Advanced Diploma in International Taxation).
Έχει πολύχρονη εμπειρία σε εταιρείες συμβούλων με αντικείμενο την παροχή λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών. Διδάσκει τα αντικείμενα αυτά σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ως προσκεκλημένος ομιλητής και είναι εισηγητής σε επαγγελματικά σεμινάρια.
Αρθρογραφεί τακτικά και επιστημονικά του άρθρα έχουν δημοσιευθεί σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά του χώρου (Επιχείρηση, Λογιστής, Δελτίο Φορολογικής Νομοθεσίας κ.λπ.) και σε ιστοσελίδες όπως το Taxheaven. Έχει αποφοιτήσει μετά επαίνου από το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ελεγκτών Λογιστών του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.).
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου International M.B.A. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.